Dette er de ti drøyeste sitatene Donald Trump har kommet med

Foto: Gage Skidmore

Så er det avgjort. Den frittalende bølla har klart å vinne et valg. Vi får se hvor lenge han klarer å kontoret sitt på det hvite hus.

Her er et knippe av sitatene fra Donald Trump. Grøss..

1. «Ariana Huffington er en uattraktiv kvinne, både på innsiden og på utsiden. Jeg har full forståelse for at hennes tidligere ektemann forlot henne for en mann – han gjorde et godt valg»

Huffington er grunnleggeren av nettavisen Huffington Post og en suksessrik businesskvinne. Hvem sier slikt i en offentlig debatt?!

2. «Jeg har skapt min formue helt på egenhånd»

Ifølge Bloomberg har Trump en formue på 2,9 milliarder amerikanske dollar. Hadde Trump derimot satt alle av sin fars penger i et fond når han fikk de ville han i dag hatt en formue på 8 milliarder dollar.

3. «[Om datteren sin] Hun har en veldig flott figur. Jeg sa en gang at dersom Ivanka ikke var datteren min ville jeg kanskje datet henne»

4. «Jeg gikk på en Ivy League-skole. Jeg har svært høy utdannelse. Jeg kan mange ord, de beste ordene […], men det finnes ingen bedre ord enn dum»

Her snakker vi om en velartikulert fyr.

5. «Hvis Hilary Clinton ikke kan tilfredsstille ektemannen sin, hva er det som får henne til å tro at hun kan tilfredsstille Amerika?»

6. «Det som er så flott med meg er at jeg er veldig rik»

7. «En ekstremt kredibel kilde ringte kontoret mitt og fortalte at Barack Obamas fødselsattest er falsk»

Trump påstod i 2011 at President Obama ikke var født i USA.

8.  [Om den republikanske kandidaten Carly Fiorina] «Se på det trynet. Ville noen stemt på det? Skal det være ansiktet på vår neste president? Hun er en kvinne, så jeg skal ikke si stygge ting, men folkens… kom igjen. Seriøst?»

9. «Jeg skal bygge en flott mur, for ingen bygger bedre murer enn meg. Tro meg, jeg skal også bygge den veldig billig. Jeg skal bygge en flott mur langs vår sørlige grense som jeg skal få Mexico til å betale for. Sann mine ord»

Trump vil bygge en mur som skiller Mexico og USA for å hindre ulovlige immigranter å komme inn i landet.

10. «Han er ingen krigshelt. Han ble en krigshelt fordi han ble fanget. Jeg liker de som ikke ble fanget»

Om republikaneren og tidligere presidentkandidat John McCain. McCain ble tatt til fange og torturert under Vietnamkrigen.

Via Telegraph, MarieClare, IBTimes, Politicalhumor.about.com