Hun klemmer fast en klesklype på øret. Dette må jeg bare prøve

Om man har veldig vondt et sted og føler seg syk skal man naturligvis oppsøke lege, men det finnes noen enkle triks for å lindre mindre smerter, som angivelig skal fungere.

Det mener i alle fall soneterapeut Helen Chin Lui og på nettstedet Littlethings har de lagt frem en oversikt over hvordan en klesklype(!) som festes på øre kan lindre smerter rundt omkring i kroppen.

– Hvert øre inneholder et komplett kart over kroppen, fylt med nerveender og flere punkter som sender signaler til sentralnervesystemet, sier Helen Chin Lui, ifølge Littlethings

Det høres kanksje sinnssykt ut, men det er jo verdt et forsøk, uansett.

Hver og en av disse seks punktene skal være forbundet med smerte og omhet i ulike deler av kroppen, ved å gi trykk på en spesiell plass (i ca ett minutt) på øret, kan du visstnok lindre smerte.

Alle foto: LittleThings:

1. Dette punktet skal visstnok lindre smerte i rygg og skuldre 

ytan-600x600

2. Dette punktet skal visstnok lindre smerte i indre organer (her er det særskilt viktig å gå til lege om du har vondt og smerter som ikke går over) 

ytan2-600x600

3. Den øverste delen av midtre del av øre skal visstnok lindre smerte i leddene 

ytan3-600x600

4. Den nedre del av midten av øret skal minske spenninger i bilhuer og hals, samt lindre smerter

ytan4-600x600

5. Dette punktet skal visstnok hjelpe til på fordøyelsen 

ytan5-600x600

6. Klemmes det på den nederste av øret skal det visstnok hjelpe mot hodet og hjertet, noen mener at hodepinen skal bli bedre av dette 

ytan6-600x600

Mange forskere er uenige om akupunktur, som jo dette minner om fungerer – og det er viktig å påpeke at dette ikke er et alternativ til medisin og legehjelp. Men det kan jo være interessant å prøve i alle fall! 

VIA: NEWSNER