Bitcoin handel

Hva er Bitcoin?

Bitcoin

Bitcoin har fått veldig mye oppmerksomhet i det siste. Dette skyldes flere ting. Bitcoin i seg selv er en fantastisk nyskapning som verden ikke har sett maken til i nyere tid. Bitcoin har fått veldig mye oppmerksomhet av alle fordi valutaen har hatt en enorm vekst og deretter fall, og vekst igjen. Det vi ser er at Bitcoin over flere år har nok hvert verdens beste investering. I de siste månedene har kursen gått noe ned. Slike sykluser finnes i alle investeringsobjekter. Det som er litt morsomt med Bitcoin er at det er nå blitt så populært at alle har en mening om dette. De fleste av de som har en mening om det har ikke peiling på hva de snakker om.

Hva er Bitcoin?

En Bitcoin er en enhet innenfor havet av kryptovaluta. Selve begrepet kryptovaluta betyr bare at valutaen bruker kryptering for å sikre seg selv. Bitcoin var den første kryptovalutaen som fungerte i virkeligheten. Bitcoin er en digital valuta som alle kryptovalutaer er. Du kan overføre eller betale med Bitcoin ved hjelp av en datamaskin eller en mobiltelefon. Du trenger kun å ha en elektronisk og digital enhet som snakker samme språk som plattformene du bruker gjør og du er i gang.

Du kan fint kjøpe Bitcoin og bruke det som penger på nett. Det vi mener med dette er at du fint kan ta med deg telefonen og handle i butikken med Bitcoin som betaling. Flere og flere steder tillater dette. Problemet er bare at det tar tid å bruke Bitcoin som betalingsmiddel. Det koster også ganske mye, spesielt hvis du kjøper noe som har lav verdi. Med andre ord er Bitcoin for dyrt og tregt til å bruke som betalingsmiddel enda. Bitcoin har derfor heller blitt et yndet investeringsobjekt fordi verdien går generelt sett bare oppover.

Hvem kontrollerer Bitcoin?

Spørsmålet om hvem som styrer Bitcoin er en av de viktige om spennende aspektene ved Bitcoin. Det er ingen som styrer Bitcoin på samme måte som vi kjenner det fra finansverdenen. Det er ingen sentralbank i Bitcoin universet, da hele nettverket som styrer pengetransaksjonene er helt desentralisert. På denne måten er det nettverket som styrer nettverket på den måten at det er flere tusen personer som tar del i å holde nettverket oppe ved å låne litt av sin datakraft inn til nettverket. Dette kalles bitcoin mining og arbeiderene blir belønnet etter hvor mye deres datamaskiner jobber. Har du masse datakraft får du mer, mens har du en liten tass som ikke gjør så mye så vil du få mindre penger.

Oversikten over hvem som eier hva i systemet er derfor ikke hos en sentral enhet, men lista eller oversikten er fordelt opp i mange tusen biter og spredt rundt i hele systemet. Det er også back-up av lista som også er spredt rundt. På denne måten er det ingen som kan ta seg friheter til å endre på oversikten når de føler for deg selv.

Les mer på: https://www.kjopebitcoin.com/