Folk skrev slemme kommentarer om kroppen hennes. Så hun bestemte seg for å gjøre noe med det

Dette er Cassey Ho. Hun er en treningsguru som lager YouTube-videoer hvor hun lærer folk om pilates og bootcamp-trening. 

 

Hun er både vakker, veltrent og talentfull. Men det hindrer ikke internettmonstre i å kritisere kroppen hennes. Kalle henne feit, si at brystene er for små, at hun har for tykke lår og at hun rett og slett er dårlig i jobben sin fordi hun ikke ser "perfekt" ut. 

Derfor bestemte hun seg for å lage denne videoen hvor hun ved hjelp av photoshop prøver å "oppfylle kravene" til kommentarfelttrollene og få den "perfekte" kroppen de mener hun bør ha. 

– Målet med videoen er å vise at nettmobbing og slemme kommentarer faktisk påvirker folk og at man bør tenke seg om to ganger før man sier noe. Jeg håper at folk gjør akkurat det motsatte etter å ha sett denne videoen, sier Ho til People

 

Etter at hun hadde lansert videoen på sin YouTube-kanal Blogilates la hun ut dette bildet hvor hun er svært photoshoppet: 

Men det hjalp ikke. Også da regnet det inn kommentarer – enten om at hun nå så perfekt ut, for tynn ut eller fortsatt for tykk ut. 

 

Til bildet ovenfor skriver hun: 

"Det som bekymrer meg er dette: 1. At noen folk tror at dette er ekte og det burde være et "mål". 2. At noen folk fortsatt ikke synes dette er godt nok", skriver Ho. 

Via: Buzzfeed