Dropp alle mytene du har hørt! Slik får du strammere lår

Er du en av de mange som ønsker deg slankere, eller «tynnere lår»? Du er ikke alene.

Annonse

Er du en av de mange som ønsker deg slankere, eller «tynnere lår»? Du er ikke alene.

Mange har stor tiltro til myter om lårtrening og hvordan du kan stramme opp beinmuskulaturen. Det er på tide å avlive disse mytene!

Myte #1: Punktforbrenning

Du har kanskje hørt om «punktforbrenning»? Du kan ikke velge hvor det skal forbrenne fett. Om du trener høyre ben ti ganger i uken eller ikke, så vil det ikke gi det resultatet du ønsker. Dette er en myte som ikke har rot i virkeligheten, forteller ekspertene i Improving Lives.

Improving Lives består av Torunn Ytrehus (33) og Mari Mundal Krogshus (28), begge utdannede PT-er, men også innenfor ernæring og kosthold. De har hjulpet over 10.000 kunder med å komme nærmere målet om drømmekroppen.

Du kan melde deg på deres gratis treningsprogram her!

Myte#2: Thigh gap

«Thigh gap», eller et mellomrom mellom lysken når man står oppreist med beina samlet, har i de siste årene vokst fram som et skjønnhetsideal. Flere skreddersyr treningsprogram for å få thigh gap, men dette er bare en myte!

Avstanden mellom lårene dine handler i de aller fleste tilfeller om benstrukturen din. Og det er det vanskelig å få gjort noe med!

Myte #3: Å løfte tungt vil gjøre deg større

Helt feil! Kvinner som gjør åtte repitisjoner med tyngre vekter forbrenne mer enn de som gjør femten med lettere, mener en forskningsrapport.

Så hva er da fasitsvaret på hvordan du kan stramme opp lårene?

photo-1434608519344-49d77a699e1d

Den eneste løsningen på å stramme opp beina er korrekt styrketrening og riktig kosthold.

Du vil oppleve at du blir strammere – ikke «stor». Du vil kjenne at kroppen blir strammere og den daglige forbrenningen din vil øke.

Med hjelp fra Improving Lives vil du få et komplett treningsprogram og tips til kosthold.

Hvis du i tillegg holder deg unna sukker, korn og mat som ikke forekommer i sin naturlig tilstand vil du være på god vei til kroppen du drømmer om. Spis heller ren mat, så hold deg til kjøtt, fisk, egg, grønnsaker, frukt og bær!

Oppskriften er tøff og vil kreve både vilje og innsats!

Med Improving Lives kan du oppnå den kroppen og helsen du alltid har ønsket deg.