Dette er dødsfallene på TV som vi aldri har kommet over

R.I.P. ?

NB, OBS og alle røde flagg! Nedenfor kan det dukke opp seriøse spoilere fra Game of Thrones sesong 3 og andre moderne produksjoner. Skygg unna om du vil unngå spoilere!

 

The Red Wedding-scenen i Game of Thrones

Farvel Robb, Catelyn og Talisia Stark. Seriøst. What. The. Fuck. Episode ni i sesong tre var et vendepunkt i Game of Thrones-hysteriet. Mest fordi disse dødsfallene under The Red Wedding var så uventet og kom så brått på. Denne episoden startet hele den «hvem er den neste George R.R. Martin skal drepe»-humoren vi i dag lever i frykt av fra uke til uke.

Sjekk her om CDON har din favorittserie på blu-ray!

Fred Wiltersen/Fred Weasly

Sammen med tvillingbroren til Frank/George utgjorde de et humorteam som satte sine spor i både bok- og filmserien. Han dør mens han forsvarer Galtvort. Filmscenen gir oss tårer i øynene, særlig da også Nymphadora Tonks og Remus Lupin forlater Harry Potter-universet. Snufs

Boromir dør

Sean Bean har en tendens til å dø i nærmest alle produksjoner han er med i. Denne var denne tøff å svelge når han i 2001 klikker i vinkler på grunn av ringens forbannelse. Selv om han blir portrettert som en halvveis slemming i filmen var han god innerst inne.

Vi blir like triste når vi ser det 15 år etter LoTR-lanseringen.

Hva med LOTR- eller GoT-maraton til helgen? TV-serier og filmer finner du her!

Bing Bong i Inside Out

Fantasivennen fra Rileys barndom ofrer seg selv slik at Joy kan nå hovedkvarteret. Herregud, barnefilmer kan være nådeløse noen ganger.

Adriana La Cerva i Sopranos

Adriana var en irriterende karakter, særlig siden hun hele tiden holdt ut med den selvopptatte junkiemafiosoen Christopher gjennom gode og onde dager. Da hun innrømmer å snakke med FBI veit man at det er over, men den var tøff å svelge.

Sopranos-serien får du i blu-ray her!

McDreamy forlater Grey’s Anatomy

Kjekkas slash kirurgen Derek forlater Grey-universet i sesong 11. Tusen pikehjerter går i brast 🙁

Rufio i Hook

«RU-FI-Oh noooo!». Den lille snørrungen som er altfor slem med den voksne utgaven av Peter Pan dør etter at Dustin Hoffmans Kaptein Krok leverer et dødelig sverdhugg. Dødsfallet fra 1991 var tøft å svelge, for også Rufio var god innerst inne.

Ben Sullivan i Scrubs

Brendan Fraiser hadde en kort opptreden i tv-serien Scrubs, men den var svært minneverdig. Han var broren til Dr. Cox av-og-på-kone Jordan og var en generell godgutt. Når han til slutt ender opp med å måtte gi etter for leukemien og Cox må tilgi J.D. er en tårevåt affære.

 

Kommer du på noen hjerteskjærende øyeblikk vi har glemt?

På CDON får du tv-serier og filmer i høy oppløsning til en billig penge. Øk opplevelsen av triste, vakre og morsomme øyeblikk med god kvalitet, god lyd, sofa og en bolle med popkorn.