– Derfor bør du suge mannen din hver eneste dag

Dette er sexolog Paprika Noel fra Danmark: 

 

Hun har nylig kommet med en ganske så kontroversiell uttalelse til det danske nettstedet Metroexpress; hun mener at kvinner bør suge mannen sin hver eneste dag. Jepp. Her snakker vi blowjobs 365 dager i året. 

Les også: "Så lenge bør kjæresten din holde ut i senga"

Hun sier rett ut at en kvinne i et parforhold bør ta mannens penis i munnen sin hver eneste dag, ettersom hun mener at det kan opprettholde gnisten i parforholdet. 

– Akkurat som vi kvinner liker å få bekreftelse på at rumpen vår ikke ser stor ut i de nye buksene er det å ha mannen sin i munnen en gang om dagen bare en kjærlig oppmerksomhet og anerkjennelse. Det handler ikke bare om en blowjob, det handler om å gi kjærlighet og oppmerksomhet til hans kjønnsorgan, sier Noel til Metroexpress. 

Les også: "Dette er kvinnen menn vil være utro med"

Noel mener at vi altfor ofte glemmer hvorfor vi elsker hverandre. Det er derfor viktig å holde gnisten ved like og hun mener ifølge Metroexpress at hun ikke er sexistisk. 

– Det gjelder like mye den andre veien, men menn og kvinner forstår kjærlighet på forskjellige måter. Hun skal forgudes og løfte i livet. Hun skal ha kyss, klem, klask på rumpen og små bit i nakken, uten at det nødvendigvis fører til sex, sier sexologen.